www.ilopilleri.fi

  

Tilaukset:

044 557 2788/ Heidi 

heidi(at)ilopilleri.fi

Ilopilleri

Ilopilleri sai alkunsa syksyllä 2009, kun inspiroiduin upeiden värien käytöstä ja "hyvän mielen" taiteesta. Olimme tällöin perheeni kanssa matkalla Miamissa ja New Yorkissa, joissa tutustuin ihaniin taidegallerioihin. Gallerioissa oli hauskoja taideteoksia, joista tuli väistämättä hyvälle tuulelle. Koska olen nuoresta pitäen maalaillut ja askarrellut, innostuin pitkästä aikaa taiteilemaan yhdessä taaperoikäisen tyttäreni kanssa.

Taiteiluni ovat eläin- ja luontoaiheisia, koska pidän niin eläimistä kuin luonnossa liikkumisestakin. Tavoitteenani on tehdä teoksia, joista pienempikin taideyleisö nauttisi. Ainakin oman testiyleisöni mukaan väri- ja teemavalinnat ovat osuneet oikeaan! Toki on muistettava, että esineet ja taulut eivät sovellu lasten leikkikaluiksi, vaikka ne lapsista hauskoja ovatkin.  

Nyt olen taiteillut tyttäreni kanssa aktiivisesti yli vuoden ajan. Ilopilleri-nimen keksin kevään aikana, ja se kuvaa mielestäni hyvin sitä, mitä taiteellani tavoittelen: iloista ja hyvää mieltä niin pienille kuin isoillekin taiteen ystäville. 

  

Ilopilleri-taiteiluista

Taiteilu on yksi monista harrastuksistani. Suunnittelen ja toteutan työni itse, ja käytän Ilopilleri-taiteissa mm. helmiä ja kohovärejä. Jokainen työ on ainutlaatuinen ja yksilöllinen!

  

Kiitokset  

Kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet taideharrastustani hankkimalla itselle tai lahjaksi Ilopilleritaidetta! 

Lisäksi haluan kiittää äitiäni Leena-Lydiaa, joka on kuvannut lähes kaikki teokseni. Hänen ansiostaan Sinäkin voit ladata ilopillerienergiaa nettisivuiltani. Suuri kiitos myös miehelleni Tomille, joka on sietänyt holtitonta kodin epäjärjestystä jo kuukausien ajan! Halauksin kiitän myös pientä taiteilijaa Iinaa, joka illasta toiseen jaksaa maalata sormiväreillä, liiduilla, tusseilla ja muovailla muovailuvahalla... ja vielä kommentoida taitelujeni lopputuloksiakin!

 

Aurinkoisia ja iloisia hetkiä Ilopilleri-taiteen parissa toivottaa,

  

Heidi Mikkonen

p. 044 5572788

heidi(at)ilopilleri.fi